
The West Virginia State Bar’s IOLTA Advisory Committee has been asked to interpret the meaning of 
the words “yearly reporting requirement” as contained in Rule 10.02 of West Virginia State Bar 
Administrative Rule 10.  The Committee’s interpretation is that the words “yearly reporting requirement” 
refer to the State Bar’s fiscal year of July 1 to June 30 and not to a calendar year.    
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